Űrlapok

( Amennyiben a letöltés előtt egy pop-up figyelmeztető ugrik be, a “continue to site” gombra kell kattintani a letöltéshez. Ezt követően minden esetben egy  dokumentumot tölt le a gép.)

Évi jelentés-űrlapok

Letölthetőek a 2021. évi jelentés űrlapjai. Ezeknek a határidőre való beküldése: 2022. február 28.) saját munkádat mint az enyém is segíti illetve megkönnyíti, így kérlek tegyél meg minden Tőled telhetőt, hogy időben érkezzenek be. Az ívek kitöltését helyettesed, vagy a csapat titkára is elvégezheti. Kérem azonban, ellenőrizd beküldés előtt. A tavalyihoz hasonlóan a jelentést e-mailen (cím: Gabona@aol.com) küld be.

 
Nagyon megkönnyíted a munkánkat ha elektronikusan csatolsz minden dokumentumot. Ha megoldható, pdf formátumban küldjél be mindent. Az eddigi évekhez hasonlóan kérem küldj másolatot a kerületi és a körzeti parancsnokod számára is, hogy ezáltal ők is tudomást szerezzenek munkádról. Kérlek ügyelj a címek pontos kitöltésére mivel ezeket fogjuk felhasználni a szövetségi adatbázisban (főleg az email címek kitöltésére kérem tegyél hangsúlyt). Az adatbázis teljesen működőképes, igy könnyitesz magadon is, ha azt használod (www.kmcsszadat.org).
 
Ha szükséged lenne a tavalyi jelentésedre szólj és elküldöm. A címlisták kitöltését  adatbázison keresztül tudod megtenni. Ha nincs hozzáférésed az adatbázishoz szóljál és azonnal intézzük. Úgyszintén figyelembe véve visszajelzéseiteket, hogy bizonyos legördülő formáknál nincs meg a megfelelő menü a csapatod részére, igy ebben az esetben azt javaslom az excel táblázatban csak a megfelelő menüpont melletti kockába írd be a részedre megfelelő választ.
 
Felhívnám figyelmedet, hogy az évi jelentés krónika részeit csak akkor töltsd ki, ha az évi jelentés űrlapon ezekre nem tértél ki, vagy van valami amit szeretnél hozzáadni, vagy bővebben megosztani velünk. Ne duplázd az információkat a két lapon.
 
Tagdíjak:              Cscst., cst., st. és 18 éven felülieknek, személyenként                  US$40.00
                                Cserkészeknek, azaz a 18 év aluliaknak, személyenként               US$20.00
Szíves közreműködésedet előre is megköszönve, kívánok

Newfoundland, 2021. november 24.

Jó munkát!
Szórád Gábor
főtitkár

 


Egyéb

Hivatalos levelezés

Olvasási különpróba

Táborozás

Vezetői felelősség csomag

 

Egészségügyi Űrlapok csomag