AKI 2021

Szerző: Krekuska Róbert Közzétéve:

A Coronavirus NEM akadály a központi Akadályversenynek! Így a Pandémia ellenére is lesz Aki, csak távolban, május 29-én.

Minden résztvevő Őrs a saját csapatának a körzetében, a helyi egészségügyi szabályoknak megfelelően végzi el az őrsi feladatokat három virtuális pályán. Erről beszél bővebben ebben a videóban Magyaródy Katalin cst., az Akadály verseny parancsnoka.

Jelentkezési irányelvek:
Múlt években a Google Documents-en keresztül nagyon sikeres volt az őrsi létszám bejelentése. Az AKI Törzs még egyszer megköszöni, mert ez nagyon segített egy olyan AKI-t előkészíteni, ami illik a tábori létszámhoz.
1. Megint arra kérünk, hogy egy Google Documentumba írjátok be körülbelül, hogy hány őrs és hány tag megy melyik altáborba. Több utasítás található még a dokumentumban.
2. Mindegyik őrsnek kell egy email cím, amit használunk az akadályverseny kommunikációra, pl. hogy be tudnak küldeni egy képet az állomás feladatról. Ez lehet őrsi email, pl. gumikacsaors@gmail.com.
3. Itt a link: docs.google.com/spreadsheets/d/1IT-nlWUEjG60T-ckZ-OqwKvjB2e0_r4fDgmBX0mrxEU/edit?usp=sharing

Hivatalos Jelentkezés
A hivatalos jelentkezés az adatbázison keresztül történik május elején. Ha van az adatbázissal gondod, kérem írjál Tábor Beának a jelentkezes@kmcssz.org címen.

Magyarody Katalin, cst.
Akadályverseny parancsnoka.
katherine.magyarody@gmail.com