Akadályverseny 2021 Első Parancsnoki Levél

Szerző: Krekuska Róbert Közzétéve:

Kedves Csapatparancsnokok, IB Vezetők, és Aki Törzsvezérek!

Idén, „Távoli Akadályversenyt” tervezünk!

Az Akadályverseny törzs rendez egy versenynapot, érdekes, élvezetes őrsi feladatokkal, amit együtt vagy távolról, személyesen lehet megoldani, a helyi járvány-ügyi szabályok szerint.

Mellékelem az anyagot amivel sikeresen feltudod késziteni csapatodat az Akadályversenyre. Ezen felül csak két email lesz ahol a közös előfeladatok, az Altábori meghivó leveleket, kellék listákat és előkészülési anyagot küldjük.

Ebben az évben az Akadályverseny kerettörténeten át Széchenyiről és a reformkorról tanulunk. Ez egy izgalmas korszak! Ekkor kezd modernizálódni Magyarország, vasútakkal, technológiával, demokratikus kísérletekkel. Ekkor kezd kialakulni a magyar kultúra (zene, irodalom, szépművészet) amit ma magyarként ismerünk.

A „Széchenyi és a reformkor” füzetet fogjuk használni. A csatolt kérdéslap kiemeli a legfontosabb részeit a kerettörténetnek, ami az Akadályverseny elkészüléshez szükséges.

Csapatparancsnokoknak a következő lépések ezzen a héten és a csapat gyűléseken

  1. Átolvasni a levelet és szabályokat
  2. Átolvasni és továbbítani a kerettörténetet, kérdéseket és a népdal listát arajvezetőknek, hogy felkészítsék a cserkészkorosztályú őrsöket

Áprilisig lépések

  1. Google docs-ban április 18.-ig az őrsök létszámát, a cserkészparkba való érkezési időt és az útravaló szendvics igényeket bejelenteni (lehet utána változtatni az adatokon, de előre kell tudnunk általános létszámot)
  2. Átolvasni az Aki szabályokat.

Ha van bármilyen kérdésetek vagy gondotok, kérem írjatok.

Kapcsolódó dokumentumok letöltése innen.

Jó Munkát!

Magyaródy Kati

Akadályverseny parancsnok

(979) 402-7954/katherine.magyarody@gmail.com

Kategória: Táborok