Letölthetőek a 2020. évi jelentés űrlapjai

Szerző: Krekuska Róbert Közzétéve:

Kedves cserkésztestvérem! Kedves csapatparancsnok!

Az Űrlapok menü pont alatt elérhetőek  2020. évi jelentésének űrlapjai. Ezeknek a határidőre való beküldése (Változás a korábbi évekhez képest: 2021. február 10.) saját munkádat mint az enyémet is segíti illetve megkönnyíti, így kérlek tegyél meg minden Tőled telhetőt, hogy időben érkezzenek be. Az ívek kitöltését helyettesed, vagy a csapat titkára is elvégezheti. Kérem azonban, ellenőrizd beküldés előtt. A tavalyihoz hasonlóan a jelentést e-mailen (cím: Gabona@aol.com) küld be.
Nagyon megkönnyíted a munkánkat ha elektronikusan csatolsz minden dokumentumot. Ha megoldható, pdf formátumban küldjél be mindent. Az eddigi évekhez hasonlóan kérem küldj másolatot a kerületi és a körzeti parancsnokod számára is, hogy ezáltal ők is tudomást szerezzenek munkádról. Kérlek ügyelj a címek pontos kitöltésére mivel ezeket fogjuk felhasználni a szövetségi adatbázisban (főleg az email címek kitöltésére kérem tegyél hangsúlyt). Az adatbázis teljesen működőképes, igy könnyítesz magadon is, ha azt használod (www. kmcsszadat.org).

Ha szükséged lenne a tavalyi jelentésedre szólj és elküldöm. A címlisták kitöltését az idéntől kezdve mint már említettem az adatbázison keresztül tudod megtenni. Ha nincs hozzáférésed az adatbázishoz szóljál és azonnal intézzük. Úgyszintén figyelembe véve visszajelzéseiteket, hogy bizonyos legördülő formáknál nincs meg a megfelelő menü a csapatod részére, igy ebben az esetben azt javaslom az excel táblázatban csak a megfelelő menüpont melletti kockába írd be a részedre megfelelő választ.
Az utóbbi évek egyik észrevehető hiányossága a beadott évi jelentéseknél a csapat munkaterv hiánya volt. Ezért az idén csatoltam részedre egy rövid összefoglalót, melynek célja javasolni mit kellene tartalmaznia egy ideális évi csapat munkatervnek.
Az idén különösen fontos, hogy évi jelentésed és tagdíjad időben beküld, hiszen 2021-ben teljes tisztújító Közgyűlést tartunk, ahol csak azok a csapatok szavazhatnak amelyek eleget tesznek évi jelentés kitöltési kötelezettségüknek és befizetik a folyó évi tagdíjukat. Idén a beküldési határidőt korábbra tettük mivel a közgyűlés dátuma is korábbra esik (2021. március 6) igy kérlek vedd ezt figyelembe.

Tagdíjak: Cscst., cst., st. és 18 éven felülieknek, személyenként US$40.00
Cserkészeknek, azaz a 18 év aluliaknak, személyenként US$20.00

Szíves közreműködésedet előre is megköszönve, kívánok

Jó munkát!

Newfoundland, 2020. december 4.

Szórád Gábor
főtitkár