2021. évi keresztféléves magyar nyelvi és magyarságismereti pályázat

Szerző: Krekuska Róbert Közzétéve:

Meghirdetésre került a 2021. évi keresztféléves magyar nyelvi és magyarságismereti pályázat!

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a képzés jelenleg a korábbitól eltérő helyszínen zajlik (1107 Budapest, Zágrábi út 1.). A kollégiumi elhelyezés az ELTE Reitter Ferenc utcai Kollégiumában (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 39-49.) történik.

A koronavírus járvány miatt a Külgazdasági és Külügyminisztérium a magyar nyelvi és magyarságismereti képzés előzetesen tervezett kezdési időpontját (2021. február 1.) elhalaszthatja vagy a képzésben távoktatási módszereket alkalmazhat, illetve súlyos helyzetben a képzést felfüggesztheti vagy elállhat a képzés indításától vagy felfüggesztés utáni folytatásától.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ösztöndíj-pályázata

magyar nyelvi és magyarságismereti keresztféléves képzésre

a nyugati diaszpórában élő magyar származású személyek számára

a 2021-es tanévre

A kulturális és tudománydiplomáciai feladatok ellátásáról szóló 241/2016. (VIII. 16.) Korm. rendelet, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2019 (III. 13.) KKM utasítás alapján a Külgazdasági és Külügyminisztérium (a továbbiakban: KKM) a Balassi Bálint-ösztöndíjprogramban ösztöndíjpályázatot hirdet a kulturális és nyelvi azonosságtudat megőrzésének és erősítésének érdekében a 2021-es tanévre, a Kárpát-medencén kívüli nyugati diaszpórában élő magyar származású személyek számára

 

MAGYAR NYELVI és MAGYARSÁGISMERETI KÉPZÉSRE.

 

 A pályázati felhívás magyar nyelven az alábbi honlapon található:
 A pályázati felhívás angol nyelven az alábbi honlapon található:
Kategória: Pályázatok