A 2020-as Akadályverseny Elhalasztása Koronavírus Miatt

Szerző: Krekuska Róbert Közzétéve:

Kedves Csapatparancsnokok,

Remélem, hogy családotok és cserkészeitek egészségesek.

Sajnos, a koronavírus járvány miatt, az Akadályverseny Törzs egyhangúan elhatározta, a központ jóváhagyásával, hogy elhalasztjuk az akadályversenyt jövő májusig (2021-ig). Miért? Elsődleges felelősségünk cserkészeink egészsége és biztonsága. Március 15-én, a CDC javasolta, hogy 8 hétig (május 10-ig) ne legyenek megtartva az 50-személynél nagyobb csoportok eseményei (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/community/large-events/massgatherings-ready-for-covid-19.html).

Az akadályverseny a határidőnél két hétel későbbre volt tervezve (május 23-24-én). Legjobb esetben sem lenne a csapatoknak alkalmuk felkészülni; ahogyan a járvány alakul, valószinűleg hosszabb időre húzódik a társadalmi távolságtartási fázis. Március 18-án Kanada és az Egyesült Államok lezárta közös határát végső dátum megjelölése nélkül. Ez a tény kizárná a résztvevők harmadát. Mikor lesz a következő Akadályverseny? Jövő májusban, egészségben és sok energiával várunk mindenkit a Sík Sándor Cserkészparkba az Akadályversenyre!

Az altáborparancsnokok eddig fantasztikus munkát végeztek, és csodálatos tábor vár majd titeket. Kérem, ha van kérdésetek, írjatok vagy telefon is beszélhetünk.

Jó munkát! Magyaródy Kati, cst. | Akadályverseny parancsnok

 

Értesítő levél megtekintése – elérhetőségek a dokumentumban találhatóak

Kategória: Sajtó